DSC04167 (Large)

Auto reparatie

reparatie

Auto reparatie in Zwijndrecht? Autoservice Levi Busink !

Wij verzorgen kleine en grote reparaties aan alle automerken.

Een kapotte lamp, een trillend stuur, een lekke uitlaat, een piepende snaar. Allemaal kleine ongemakken die u het liefst zo snel mogelijk gerepareerd wilt hebben. U kunt bij ons terecht voor elke vorm van reparatie aan uw auto! Natuurlijk repareren wij ook de grotere mankementen aan uw auto zoals een defecte versnellingsbak, versleten koppeling, kortom alles wat er maar versleten of defect aan een auto kan zijn, wij kunnen het voor u vervangen of herstellen. Wij zorgen ervoor dat uw auto weer in orde komt en dat u zich weer veilig kunt verplaatsen. Voor kleine reparaties kunt u meestal direct langskomen. Het is wel aan te bevelen om eerst even te bellen, zodat u zeker weet dat u zo snel mogelijk geholpen kan worden. Terwijl u geniet van een kopje koffie in onze wachtruimte wordt uw auto gerepareerd. Voor grotere reparaties vragen wij u vriendelijk wel een afspraak te maken.

reparatieWij houden u op de hoogte van uw reparatie!

Wij houden ervan te weten waar we aan toe zijn en vinden dat dat bij u als klant ook zo moet zijn. Wij houden u dus op de hoogte bij een reparatie die wat langer gaat duren dan gepland. Bij alle werkzaamheden informeren wij u zo duidelijk mogelijk over de kosten en nemen contact met u op als dit anders uitpakt. U weet precies waar u aan toe bent!

Dus als u problemen met uw auto heeft of vermoedt u dat uw auto niet goed functioneert, bel ons dan of kom even langs voor een deskundig advies! Wij doen dan ons best om u auto zo snel mogelijk te repareren.

Bij reparaties die langer duren dan 90 minuten bieden wij de mogelijkheid om thuisgebracht te worden in de regio! In overleg hebben wij ook een leenauto ter beschikking.

Airco service vanaf €75,=

Bel ons: 078-6105010

APK terwijl u wacht

Wilt u spontaan uw auto laten keuren, bel dan voor beschikbaarheid. U kunt uiteraard van te voren een afspraak maken, vaak hebben wij dezelfde dag nog tijd.

Klik hier voor meer informatie.

Nieuw: Bandenservice

Maak kennis met onze vernieuwde bandenservice. Erkende GT-banden dealer in de regio, wij kunnen samen met uw rijstijl de beste band bij uw auto vinden. Maak een afspraak of kom langs!

Klik hier voor meer informatie.

© 2020 Autoservice Levi Busink. Alle rechten voorbehouden.