tires-plus_10115

Velgen

Velgen bij Autoservice Levi Busink Zwijndrecht

Levi Busink is er ook voor al uw wensen op het gebied van velgenservice. Wij beschikken over een groot assortiment velgen die snel en vakkundig worden geleverd en gemonteerd.

Een mooie velg bepaald voor een deel de uitstraling van uw auto en zijn ook zeker belangrijk voor de kwaliteit van uw banden en auto. Kies daarom voor een mooie velgen met kwaliteit die goed bij uw auto past, en laat deze vakkundig monteren.

Het assortiment van Levi Busink wat betreft velgen is zeer groot.

Wij bieden u bijvoorbeeld :

  • Stalen velgen. Deze worden vaak gebruikt voor winterbanden en zijn relatief goedkoop.
  • Velgen met weinig spaken. Deze geven uw auto een nette uitstraling.
  • Velgen met veel spaken. Deze geven uw auto een sportieve uitstraling.
  • Een velg bestaand uit meerdere delen.

Naast de ruime keuze bij Levi Busink, profiteert u bij ons ook van goede service. U kiest bij ons voor kwaliteit en service voor de juiste prijs. U kunt ons aanbod komen bekijken in de garage en daarbij kunt u ook informatie ontvangen van één van onze medewerkers. Zo weet u welke velgen geschikt zijn voor uw auto. Levi Busink heeft bijna alles op voorraad en wij zijn dan ook in staat om snel te leveren zonder hier extra kosten voor te rekenen.

Bent u geïnteresseerd in ons ruime aanbod en goede service? Of zou u graag nog wat meer informatie willen over ons bedrijf en velgenservice? Neem dan nu contact op met Levi Busink of kom eens langs, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

velgen

Airco service vanaf €75,=

Bel ons: 078-6105010

APK terwijl u wacht

Wilt u spontaan uw auto laten keuren, bel dan voor beschikbaarheid. U kunt uiteraard van te voren een afspraak maken, vaak hebben wij dezelfde dag nog tijd.

Klik hier voor meer informatie.

Nieuw: Bandenservice

Maak kennis met onze vernieuwde bandenservice. Erkende GT-banden dealer in de regio, wij kunnen samen met uw rijstijl de beste band bij uw auto vinden. Maak een afspraak of kom langs!

Klik hier voor meer informatie.

© 2020 Autoservice Levi Busink. Alle rechten voorbehouden.