DSC04193 (Large)

APK

APK bij Autoservice Levi Busink Zwijndrecht

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Volgens de regelgeving moet u uw personenauto, of bedrijfsauto die – beladen – niet zwaarder mag zijn dan 3.500 kg, jaarlijks laten keuren. Dit hoeft pas voor het eerst vanaf het moment dat uw benzineauto 4 jaar oud wordt. Dieselauto’s moeten vanaf 3 jaar jaarlijks gekeurd worden.

APK Prijzen
Benzine & diesel motoren € 20,=
Eventuele herkeuring is gratis.

Online afspraak
Vanaf nu is het mogelijk om eventueel on-line een afspraak te maken voor het keuren van uw auto.
Stuur een e-mail naar info@levibusink.nl met daarin de gewenste datum, uw telefoonnummer, en eventueel een voorkeurstijd. U ontvangt van ons altijd een bevestiging van de afspraak!

apk apk apk

De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw voertuig de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Regelmatige controle en onderhoud van uw voertuig blijft dus belangrijk (bron: RDW).

Airco service vanaf €75,=

Bel ons: 078-6105010

APK terwijl u wacht

Wilt u spontaan uw auto laten keuren, bel dan voor beschikbaarheid. U kunt uiteraard van te voren een afspraak maken, vaak hebben wij dezelfde dag nog tijd.

Klik hier voor meer informatie.

Nieuw: Bandenservice

Maak kennis met onze vernieuwde bandenservice. Erkende GT-banden dealer in de regio, wij kunnen samen met uw rijstijl de beste band bij uw auto vinden. Maak een afspraak of kom langs!

Klik hier voor meer informatie.

© 2020 Autoservice Levi Busink. Alle rechten voorbehouden.